Om Grafisk Klub

Grafisk Klub er mest for dig, der savner input til dit grafiske arbejde. Måske er du ansat i marketingafdelingen hos et firma, og er den eneste, der tager sig af det grafiske arbejde – måske savner du og din kollega et sted at spørge andre grafikere til råds?

Jeg har siden marts 2009 haft Grafisk Undervisningsbureau, hvor jeg underviser i InDesign, Illustrator, Photoshop, Dreamweaver og WordPress. Jeg har oplevet et stigende behov for mere online læring på dansk og et lukket og trygt forum, hvor du kan spørge om alt. Derfor startede jeg Grafisk Klub.

Jeg er ikke længere væk end en mail – eller i gruppen på Facebook, så bare spørg løs.

Håber du synes om klubben

Mange hilsner fra
Dorte

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/e/c/grafiskklub.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405